Termeni si Conditii

Copyright:

Intregul continut al site-ului (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) – www.anticariat-sf.ro - este integral proprietatea Anticariatului SF si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Anticariatului SF a oricarora din elementele enumerate se sanctioneaza conform legislatiei in vigoare.

Datete personale ale clientilor:

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, prenume, adresa, email, telefon, numar de carti comandate si titluri, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si in vederea realizarii de statistici.

Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newslettere si recomandari personalizate pe zona de interes.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Anticariatul SF are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Scopul colectarii datelor este informarea asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem  rugamintea  sa ne informati modificarile. Mai mult, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati expres pe una din referintele corespunzatoare: email, telefon sau adresa.

Anticariatul SF  garanteaza confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei, nu facem publice si nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Furnizarea de date false sau incomplete este interzisa atunci cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

Limitele accesului la site

Garantam utilizatorului accesul, in interes personal, pe acest site. Nici utilizatorii inregistrati si nici alte persoane, nu au dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a-l copia sau de a-l exploata in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Anticariatului SF.

Vizitatorii pot accesa site-ul fara a-si lasa datele personale.

Pentru crearea unui cont nou pe site-ul aaa.anticariat-sf.ro,  clientul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, proprietarul poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care se constata ca a furnizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale. Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita pentru a putea beneficia de promotii sau oferte este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Ne rezervam dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs.

Despre comenzi:

Daca comanda a fost facuta inseamna ca ati fost de acord cu termenii specifici enuntati in pagina de comanda si cu pretul produselor si al transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse) si in pachetul orginal in care au fost livrate.

Atentie!

Comerciantul, in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in termen de maximum 30 de zile.

Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale exista posibilitatea ca anumite titluri sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. Mai mult, este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site, din terte motive care nu depind de noi (Posta, Curier).

De asemenea, Anticariatul SF  nu isi asuma coletele primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

Cartile nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare sau pagini lipsa , defecte de tiparire). In aceste cazuri, ne obligam sa returnam contravaloarea produsului imediat ce acesta se va intoarce la noi.

Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

Retururile se fac intotdeauna cu confirmare de primire exclusiv.

Avem dreptul ca atunci cand consideram ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicitam acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului respectiv.

Dispozitii finale:

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta neconditionat termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

 

Inapoi
Copyright © 2022 Anticariat SF. Powered by Zen Cart